Dny

Dny

Admin pentru contac add danny_blidaru@yahoo.com
:PFlyMs:P

:PFlyMs:P

Admin

Tv Online

Pentru a putea viziona in conditii optime posturile tv online si videoclipuri de pe http://www.dny.wgz.ro aveti nevoie de urmatoarele player-e sau plugin-uri:

1. Pentru a putea viziona posturile tv online marcate cu simbolul aveti nevoie de Windows Media Player disponibil pentru descarcare si instalare gratuita aici .

2. Pentru a putea viziona posturile tv online marcate cu simbolul aveti nevoie de plugin-ul SopCast pe care il puteti descarca si instala gratuit de aici .
Aceste posturi tv online pot fi vizionate numai cu browserul Internet Explorer. Pentru mai multe detalii despre acest plugin va rugam sa vizitati siteul oficial al aplicatiei la adresa www.sopcast.com .

3. Pentru a putea viziona posturile tv online marcate cu simbolul aveti nevoie de player-ul Adobe Flash Player pe care il puteti descarca si instala gratuit de aici.Nota:

4. Pentru a putea viziona posturile tv online marcate cu simbolul aveti nevoie de VideoLan pe care il puteti descarca si instala gratuit de aici
Acest player este necesar pentru vizionarea tuturor videoclipurilor ! Aceste posturi tv online pot fi vizionate numai cu browserul Internet Explorer.

Deoarece http://www.dny.wgz.ro nu gazduieste si nu ofera streamingul acestor posturi tv, nu isi asuma raspunderea pentru calitatea si continutul acestora. Pot exista perioade te timp cand anumite posturi tv online sa nu fie functionale !

 Vizioanre placuta:

 
Recieve news about this website directly to your mailbox
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one