Dny

Dny

Admin pentru contac add danny_blidaru@yahoo.com
:PFlyMs:P

:PFlyMs:P

Admin


.

....::::::::Bine ai veni!::::::::.....

Te-ai plictisit? Ai timp liber la dispozitie si nu stii ce sa faci? Ai nimerit bine.. Pe Dny.wgz.ro descarci tot Gratis ! Cele mai noi Filme, Jocuri, Muzica, Aplicatii PC.. le gasiti aici! Cel mai bun site de Download Gratis .. Pentru a putea naviga mai usor si mai rapid pe acest site iti recomandam sa folosesti MozillaFirefox! Multumim pentru intelegere. Echipa siteului dny.wgz.roGet your own Chat Box! Go Large!
Vrei sa aflii mai multe despre zodia ta?? Gasesti totul aici cu actualizari la zi www.horoscopdny.wgz.ro
<

Termeni si conditii / Regulament
Reguli obligatorii pe chat
» Nu injurati, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membri.
» Nu scrieti cu litera mare se considera ca sunteti obraznic.
» Nu abuzati de smileyuri in mesajele voastre(zambilici).
» Nu va puneti nume obscene sau nume false ale altor membri.
» Nu cereti sa deveniti moderator. Moderatorii sunt alesi de administrator din userii fideli ai chatului.

Acest chat este Serviciu oferit de xat. Administratorii acestui chat isi rezerva dreptul de a interzice, temporar sau permanent accesul persoanelor nedorite fara a fi nevoiti sa dea explicatii.


http://onlyzombie.com/images/arrowmov.gif1. Sunt interzise spamurile, invite-urile si atacurile abuzive asupra userilor, precum si reclama neautorizata sau cea care contravine legilor romane in vigoare.

http://onlyzombie.com/images/arrowmov.gif2. Se INTERZIC mesajele instigatoare impotriva unor categorii sociale, rase sau pe baza oricaror altor criterii.

http://onlyzombie.com/images/arrowmov.gif3. Se INTERZICE folosirea numelor cu conotatii sexuale sau care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare.

http://onlyzombie.com/images/arrowmov.gif4.Se INTERZICE folosirea numelor care, prin continutul lor, fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse.

http://onlyzombie.com/images/arrowmov.gif5.Se INTERZICE cererea statutului privilegiat, sau a statutului de moderator.

Nerespectarea acestor reguli duce la pierderea temporara sau permanenta, fara nici o avertizare prealabila, a dreptului de a accesa acest serviciu.In momentul intrarii pe chat se considera ca citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici !
Recieve news about this website directly to your mailbox
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one